ARTVİN / KEMALPAŞA - KEMALPAŞA SERHAT ORTAOKULU

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104.yılı ilçemiz Kemalpaşa Çok Programlı Lisesinde merkez okulların katılımıyla kutlandı. Birbirinden güzel gösteri ve şiirlerle günü renklendiren çocuklar doyasıya eğlendi. Emeği geçen yönetici, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi doğrultusunda tüm sınıflarda “Drama ile Atasözü/Deyim Anlatma” etkinliği düzenlendi. Öğrenciler, kendilerine verilen atasözü veya deyimi dramatize ederek ifade ettiler.

Kas

Cumhuriyetin 100. yıl kutlamaları Kemalpaşa Belediyesi İsmet Acar Sosyal Tesis Alanında yapıldı. İlçe halkının yoğun ilgi gösterdiği törende renkli anlar yaşandı.

Resim, müzik, şiir ve kompozisyon alanlarında başarı gösteren öğrencilere ödülleri teslim edildi. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenler ile Kemalpaşa halkına teşekkür ediyoruz.

Ekm

İlçemiz ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim (lise) kademelerindeki öğrencilerimizin yazmış olduğu 100 şiir ile oluşturulan ‘CUMHURİYETİN 100. YILINA ŞİİRLER’ adlı kitabımız, Cumhuriyetimizin 100. Yılı İlçe Kutlama Programında (Kemalpaşa Belediyesi İsmet ACAR Sosyal Tesis Alanı) standımızda ki yerini alacak.

Ekm

Okulumuzda deprem, yangın ,sel gibi afetlere karşı hazırlık amacıyla okulumuzda eğitimler düzenlendi.

Öğrencilere afet öncesinde, afet sırasında ve afet sonrasında yapılması gerekenler anlatıldı.

Deprem ve yangın tatbikatı yapılarak eğitim tamamlandı.

Ekm

DUYURU: "KEMALPAŞA CUMHURİYETİN 100. YILI KUTLUYOR"
"CUMHURİYET" KONULU KOMPOZİSYON YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

Kemalpaşa Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "CUMHURİYET" konulu kompozisyon yarışması düzenlenecektir.

Konu: Cumhuriyetin 100. Kuruluş Yılı - Cumhuriyetin Önemi - Cumhuriyet Sevgisi

Amaç: Cumhuriyetimizin 100. Yılını sadece okullarımız ve öğrencilerimizle değil yetişkin Kemalpaşa Halkıyla da kutlamak.

KOMPOZİSYON YARIŞMASI KATILIM KOŞULLARI:

1- Yarışma Kemalpaşa Halkı arasında yapılacaktır.
2- Eserlerin yazımı 1 (bir) sayfayı geçmeyecektir.
3- Beyaz çizgisiz dosya kâğıdına elle mürekkepli kalemle yazılacak, sayfaların
arka yüzü kullanılmayacaktır.
4- Yarışmaya katılacak adayları, isim-soy isim ve iletişim numaraların sayfanın arka yüzüne sol alt köşeye yazılacaktır.
5- Özgün eserlerin olmasına dikkat edi1ecektir.

YARIŞMA TAKVİMİ:

21 Eylül 2023: Yarışmaların İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce ilan edilmesi.
23 Ekim 2023: Adayların eserlerini İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslimi
24 Ekim 2023: Kemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulacak komisyon marifetiyle eserlerin değerlendirilmesi

Ödül Töreni: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Töreni