ARTVİN / KEMALPAŞA - KEMALPAŞA SERHAT ORTAOKULU

KEMALPAŞA SERHAT ORTAOKULU

UZUNYALI MAH. ÇAĞDAŞ SK. KEMALPAŞA ORTAOKULU BLOK NO: 6 KEMALPAŞA / ARTVİN
Vizyon
Vizyon; İfade ve düşünce gücü kaliteli, sürekli bir amaca sahip olan, kendisiyle barışık ve kişiliği oturmuş, insani değerlere saygılı, başarısıyla başka kişilere örnek olabilen bireylerin yetiştiği okul olmaktır.
Misyon
Misyonumuz; eğitim öğretim hizmetlerinden yararlanan öğrencilerin nitelikli, güvenilir, bilimsel gelişmelerden haberdar, çevresinin ve geleceğinin farkına vararak imkânlarını en üst düzeyde kullanabilme becerisine sahip, kültürünü ve tarihini iyi öğrenen, düşünce gücünü ve yaşamını pozitif yönde geliştiren bireylerin yetiştiği ve ilköğretimin amaçlarının tamamının gerçekleştirildiği bir okul olmaktır.
Öğretim Şekli :İkili Öğretim(Ortaokulda öğrencileri sabahcı)
07.40-13.00
Okul servisi
Taşımalı
Merkez
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Kemalpaşa İlçe merkezine uzaklığı 1 km.,Artvin İl merkezine uzaklığı 86 km. dir.
Diğer Hususlar
Kemalpaşa ortaokulu inşaatı sebebiye olkulumuzda geçici bi süreliğine ikili öğretim yapılmaktadır