ARTVİN / KEMALPAŞA - KEMALPAŞA SERHAT ORTAOKULU

100. YIL CUMHURİYET KOŞUSU

100. YIL CUMHURİYET KOŞUSU YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

Yarışmanın Konusu: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nın 100. Yıl dönümü kutlamaları kapsamında ilçemizde öğrencilere yönelik 29 Ekim Pazar günü saat 10.15´de "100. Yıl Cumhuriyet Koşusu" düzenlenecektir.

Yapılacak İşlemler: Yapılacak işlemleri İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecektir.

Yarışma Şartnamesi: 1. Yarışmaya katılacak öğrenciler veli izin dilekçesi alacaklardır.

2. Aile hekiminden koşuya katılmasında herhangi bir sakınca olmadığına dair Sağlık Raporu alacaklardır.

3. Yarışmaya katılacak öğrenciler spor kıyafetleriyle Metro Turizm Karşısı-Poshoroğlu Mevkiinde hazır bulunacaklardır.

4. Koşuya katılacak öğrenciler her okulun beden eğitimi öğretmeni gözetiminde geleceklerdir.

5. Yarışma 2 kategoride gerçekleşecektir. a) Ortaokul Kız - (Yıldız Kızlar) b) Ortaokul Erkek - (Yıldız Erkekler)

6. Ödüller: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Töreninde verilecektir.

7. 100. Yıl Cumhuriyet Koşusunda Görevli Öğretmenler; İlçemiz Beden Eğitimi Öğretmenlerinden Kemalpaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Sultan Selim SARIKOÇ, Kemalpaşa Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Remzi LOKUMCU, Kemalpaşa Kaya-Çamurlu Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Zübeyde ÇAKIR.

8. Cumhuriyet Koşusu Metro Turizm Karşısı-Poshoroğlu Mevkii önünden başlayıp Tören alanında (Kemalpaşa Belediyesi İsmet ACAR Sosyal Tesis Alanı) sona erecektir.

9. Söz konusu koşuya katılmak isteyen ortaokul öğrencilerine gerekli duyurunun yapılması ve yarışmaya katılacak öğrencilerin listesinin en geç 16 Ekim 2023 Pazartesi tarihi mesai bitimine kadar müdürlüğümüze elden teslim edilmesi gerekmektedir.

Yayın: 04.10.2023 - Güncelleme: 04.10.2023 16:11 - Görüntülenme: 37